Jan Thomas Odegard begynner som ny daglig leder i Utviklingsfondet fra 1. oktober. Foto: privat
Jan Thomas Odegard begynner som ny daglig leder i Utviklingsfondet fra 1. oktober. Foto: privat

- Vi er glade for at Jan Thomas har sagt ja takk til å bli daglig leder hos oss.  Med Jan Thomas på laget får vi en leder som både har et sterkt engasjement for Utviklingsfondets arbeid for å fjerne sult og fattigdom, med høy kompetanse om bistandsarbeid og med dokumenterte resultater som leder, sier styreleder Arne Bardalen.

Jan Thomas har hovedfag i utviklingsorientert samfunnsgeografi. Han har vært generalsekretær i Norges naturvernforbund, program- og policykoordinator i Regnskogfondet og jobbet for UNIDO i Mosambik. Han er nå partner og konsulent i Nordic Consulting Group med rådgivning, kapasitetsbygging og organisasjonsutvikling for frivillige og offentlige institusjoner involvert i utvikling, humanitær innsats, miljø og utdanning som spesialfelter.

- Utviklingsfondet er en av landets viktigste organisasjoner på områder som jeg har hatt et langt og personlig engasjement for. Jeg gleder meg til å lede Utviklingsfondets stab av særdeles engasjerte og kompetente medarbeidere, og til å bidra til å videreføre det gode arbeidet som gir konkret resultater for dem som trenger bistanden mest, sier Jan Thomas.

Vi ønsker Jan Thomas Odegard velkommen til Utviklingsfondet.

Pressekontakt:

For henvendelser ta kontakt med Utviklingsfondets styreleder Arne Bardalen. Han kan nås på telefon 480 67 328, eller på e-post arne.bardalen@nibio.no.