Noe for din bedrift?

Ønsker du også kontorkaffe med mening? Ta kontakt med Asgeir Vikanes på telefon 945 15 956, eller Erik Låbakk på telefon 950 66 950 for en uforpliktende prat. Du kan også kontakt de på epost hello@kingcoffee.no. 

For mer informasjon, se www.kingcoffee.no

Fornøyde samarbeidspartnere viser fram den signerte avtalen. Fra venstre: Kari Helene Partapuoli, Utviklingsfondet; Erik Låbakk, King Coffee; Asgeir Vikanes, King Coffee; Gunnar Håkenrud, AgriKjøp
Fornøyde samarbeidspartnere viser fram den signerte avtalen. Fra venstre: Kari Helene Partapuoli, Utviklingsfondet; Erik Låbakk, King Coffee; Asgeir Vikanes, King Coffee; Gunnar Håkenrud, AgriKjøp

Kaffe er verdens nest største råvare etter oljen, og mange fattige bønder er involvert i produksjonen av kaffen.

King Coffee leverer kvalitetskaffe til kontormarkedet med en forretningsmodell helt etter Utviklingsfondets hjerte. Gjennom sine forretninger skal de gi mennesker som trenger det et bedre liv.

Samarbeidet vårt går blant annet ut på at hver gang King Coffee selger en kilo kaffe til sine kunder gir de 10 kroner til et prosjekt vi i Utviklingsfondet er en del av i Etiopia.

- Prosjektet skal styrke småbøndenes deltagelse i kaffeverdikjeden og løfte de ut av fattigdom og over til selvstendighet. Vårt samarbeid vil bety mye for mange, og vi er svært takknemlige, sier Kari Helene Partapouli, daglig leder i Utviklingsfondet.

Det betyr i praksis at hver gang en god kopp kaffe nytes på et kontor hvor King Coffee er leverandør så bidrar den koppen til noen av de som trenger hjelp aller mest.  Den beste kaffen kommer med varig ettersmak!

- Vi er utfordrere, vi kjenner bransjen godt og vi tenker helt annerledes enn våre konkurrenter. Vi er kompromissløse hva kvalitet og bærekraft angår, men selve oppdraget vårt er å bruke forretninger til å gi mennesker bedre liv. Vi måler vår suksess etter flere parametre enn bare bunnlinje, og kaffen vår smaker førsteklasses”, sier Erik Låbakk og Asgeir Vikanes i King Coffee.

Avtalen ble undertegnet på Landbrukets Hus, blant annet fordi en av de første kundene til King Coffee er Agrikjøp, en av Norges største innkjøpsorganisasjoner.

- Vi er strålende fornøyd med kvalitet, oppfølging og service. De er konkurransedyktig på pris og jeg tror måten de ser på forretninger  tilhører selskaper som vil lykkes i fremtiden, sier Gunnar Håkenrud, daglig leder Agrikjøp.