Nyheter

Etterlysning: politikere uten skylapper og med koordineringsevne

Verden står i spagat, den samme gjør norsk og internasjonal politikk. Skal vi klare å løse de største utfordringene i vår tid: sult, ulikhet, klimaendringer og naturtap, må vi fjerne skylappene og se hvordan de henger sammen. Uten en helhetlig politikk vil vi aldri kunne oppnå en bærekraftig og rettferdig verden. Men kanskje kan 2021 være startskuddet?

Det viktige vannet når tørken tar liv

Akkurat nå er livet tøft for veldig mange familier i Somalia. Alvorlige tørkeperioder de siste årene har ført til akutt mangel på mat. Nå ser vi det skje igjen. Mangel på vann fører til tap av husdyr og avlinger, og det kjempes harde kamper på bygda for å skaffe nok mat til familien.

5 grunner til å investere i klimatilpasning i Somalia

Alvorlige og hyppige tørkeperioder i Somalia de siste årene har ført til akutt mangel på mat. Nå skjer det igjen. Verdens matvareprogram rapporterer at 2,7 millioner somaliere mangler mat. Her er fem gode grunner til at du bør bli utviklingsinvestor i Somalia.

Slik overlever Hawa ekstrem tørke i Somalia

Somalia er et av landene i verden som er mest utsatt for de katastrofale konsekvensene av klimaendringene. Ekstremværet kommer i tillegg til koronapandemien og har ført til dobbelkrise i Somalia. Hawa og hennes seks barn har kjempet en hard kamp for å skaffe nok mat.

Kanskje banker vi på hos deg i sommer?

Utviklingsfondet ser alltid etter nye støttespillere. I sommer reiser en hyggelig gjeng ambassadører rundt i landet og banker på dører for å finne nye utviklingsinvestorer.

Kom i gang med grønnsaksdyrking hjemme!

Å dyrke sine egne grønnsaker hjemme i Norge krever litt kunnskap. Kanskje er det også en tankevekker, når vi vet at familier i andre deler av verden er avhengige av å lykkes med dyrking for å overleve. Her deler vi litt kunnskap med deg som vil produsere din egen mat!

Bli investor
Kontakt oss
Her jobber vi
}